søndag den 26. juni 2011

Er du (også) bidt af en gal krimi?
Så kan du lige nu kvit og frit læse tidligere studievært, Therese Philipsens, første bog i serien om Liv Moretti. Du finder webudgaven her. Jeg har endnu ikke selv læst bogen, men læst at den skulle være lige til at sluge.

Handlingsresumé, fundet her:

En 11-årig pige forsvinder på vej til skole, og politiassistent Liv Moretti fra Nordsjællandsk Politi bliver sammen med en specialenhed sat på opgaven.
Dystre hemmeligheder bliver afsløret bag de pæne facader på Strandvejen, og handlingen bliver krydret med en hel del lokalkolorit fra Helsingør og Espergærde, hvor forfatteren er vokset op.
Dette er første del af en planlagt serie med Liv Moretti som hovedperson. Liv er en barsk kvinde med piercing i tungen. Hun fyrer den ene (over)smarte bemærkning af efter den anden, kalder sine mandlige kollegaer for tøser, og er i det hele taget lidt for meget.
Mange sideløbende handlinger og spor skal flettes sammen, og man mærker tydelig inspiration fra nutidige kriminalsager fra det virkelige liv. Der mangler dog detaljer i opklaringsarbejdet, så det bliver aldrig helt spændende. Forfatteren kommer også lidt let om ved skildringen af personerne.
Dette er en krimi i den lettere ende. Læsere af Anna Grue og Sara Blædel vil måske sætte pris på ’Den man elsker’, selvom den kun underholder jævnt.

Læs evt. en anmeldelse fra Krimefan HER

3 kommentarer:

Ungersvenden sagde ...

Hej

He he, nej, jeg er nu ikke bidt af en gal krimi.
Men dejligt, at du deler bog-tips.

- Ungersvenden

Linebinevaskemaskine sagde ...

arh super :) jo blodigere jo bedre ;) den må jeg vist hellere kigge på

Prikker i luften sagde ...

Dejligt med nogle bog tips til ferielæsningen:-)