Om Tante Grøn

Selv øjenfarven på en Tante Grøn er.... GRØN
Det er vist tid til, at I finder ud af lidt mere om mig. Jeg har set denne her husere lidt rundt på forskellige blogs, så den kommer også lige på tapetet her hos mig.

A. Age: Dåbsalder: 25 år, Fysisk alder 45 år - sad, but probably true!

B. Bed size: 140x200 cm

C. Chore that you hate: Vaske gulv - det er da skide træls arbejde. Gulvet kan ikke tåle for meget vand, strømper eller futter bliver våde og går du på det når det ikke er helt tørt, lapper du det hele til.

D. Dogs: En i hundehimlen og nu en lånevuffer, vi passer for en der ikke kan klare opgaven mere.

E. Essential start to your day: Stille, som i meget stille og roligt med et brusebad og morgenmad. Jeg skal have tid til at vågne og står derfor op i meget god tid.

F. Favorite color: Grøn selvfølgelig:) Nærmere betegnet limegrøn

G. Gold or Silver: Sølv...men guld sniger sig efterhånden mere og mere ind.

H. Height: 172 cm.

I. Instruments you play(ed): Klaver - dog meget lidt. Har gået meget til kor, hvis man kan sige man "spiller på stemmebånd"

J. Job title: Arbejdsløs! - og HADER det. Uddannet finansøkonom, der virkelig gerne vil i arbejde helst i går. Synes det er svært at "nyde" at man egentlig har noget tid, man kan bruge fornuftigt herhjemme. Det bliver jeg aldrig god til - måske barsel undtaget - når jeg heller vil give den max gas på et job.

K. Kids: Ingen.. Endnu..

L. Live: En lille flække i Vestjylland - du har garanteret ikke hørt om den.

M. Mother’s name: Anna Mette

N. Nicknames: Blomst, Sofie, Kakaofugl, Rasmus (af min mor), Disen m.fl.

O. Overnight hospital stays: Fik fjernet mandler og polypper som 6-årig, det gav vist lige en enkelt overnatning.

P. Pet peeves: Kvinder der nærmest sælger sig selv for at få en drink. SÅ ha da lige respekt for dig selv for en 50 øre da! Og mænd der er dumme nok til at hoppe på den.

Q. Quote from a movie: Hvorfor er det jeg kun kan komme i tanke om "Ja Ja Ja, nu kommer jeg, I ser jeg iler", når jeg prøver at komme i tanke om et eller andet storslået!? (Dirch P, Sommer i Tyrol)

R. Right or left handed: Højrehåndet

S. Siblings: Storebror på 31

T. Time you wake up: Hverdag kl. 6.30-7.00 ca.. Weekenden er 7.30-8.00..

U. Underwear: Altid, men sjældent et sæt der matcher. Desværre, sådan er det når man er for næring til at gi 200 + for et par undere der passer til BH'en

V. Vegetable you hate: Har et ambivalent forhold til gulerod. Kan du ikke tåle klamt info skal du ikke læse mere under V, for jeg synes gulerødder, smager dejligt og det er en grønsag der er nem at have med at gøre... Jeg kan bare ikke tåle dem - i hvert fald slet ikke RÅ; får så meget ondt i maven og ja...racerr*v

W. What makes you run late: Om morgenen, men ikke ellers, går jeg totalt meget i min egen verden. Det går heldigvis over når jeg kommer ud i verden:)

X. X-Rays you’ve had: Tænder, krageben, knæ, fod, ankel, arm

Y. Yummy food that you make: Tror ikke der er noget jeg som sådan er bedre til end andet, det går bare sådan rimelig det hele. Skal jeg sige noget må det være min lasagne. Den virker folk børn som voksne at være glade ved.

Z. Zoo animal: Ingen dyr burde leve i zoo - de skal være i deres naturlige habitat, ikke noget der er "så godt som"

Unødig info: Er ret fascineret af sommerfugle - det er altså et smukt og betagende dyr.


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hejsa..
Kan det passé du har haft en vugge til slag? Eller er jeg helt gal på den? :)
Hilsen Helena

Anonym sagde ...

Salg* skulle der stå :)

Tante Grøn sagde ...

Jeg er bange for at du er galt på den;) Jeg hverken har eller har haft en vugge siden jeg selv var lille nok til at ligge i en:)
Men jeg håber du finder frem til den...