Meget uinspirende billede fra iPhone |
Kødbollerne lavede jeg nogenlunde sådan her
500 g oksefars
1 løg i fine tern
1 god håndfuld finthakket bredbladet persille
1 æg
1 fed hvidløg, presset
1 bolle opblødt i mælk + rasp
Urtesalt, peber, paprika og basilikum
Hvis jeg havde husket det - pecorino ost
De blev rullet i hånden for at få dem godt faste og stegt i en pande med olivenolie. Det lykkedes ikke vanvittig godt at få dem runde, men det kan man jo ikke smage:) Jeg brunede dem af og gav dem 10 min i ovnen ved 200 grader.
Kog spaghettien imens og server med kødboller og sovs over - til sidst gav jeg den et drys revet pecorino.
Alt i alt ret så vellykket synes jeg:)
4 kommentarer:
Orh, det var da et lækkert resultat! Det ser rigtig godt ud. Det har du gjort godt, selv uden opskrift!
Så også sovsen i forrige indlæg.
- Ungersvenden
Tak til dig, Ungersvenden. Det varmer.
Det er super lækkert når man kaster sig ud i noget og det rent faktisk lykkedes:)
Fortsat go aften
/Tante Grøn
MUMS! det er SÅ meget comfortfood det der. En af de ting jeg vender tilbage til igen og igen - og som aldrig kommer af "rutinelisten" :-)
Mange hilsner
Birthe
Det er faktisk første gang jeg har fået det, men den vender uden tvivl tilbage:)
/Tante Grøn
Send en kommentar