lørdag den 2. april 2011

Boller i en fart

I morges måtte vi med rumlende maver erkende, at vi ikke havde noget brød der var værd at spise. Jeg skyndte mig at lave disse boller

 Jeg brugte denne opskrift, men tog 100 g af hvedemelet og erstattede med grahamsmel og formede bare boller i stedet for horn - jeg fik 8 rimelig store boller.


Jeg bruger altid denne dej når jeg laver pølsehorn - kunne dog godt tænke mig at finde en opskrift hvor der ikke skulle så meget fedtstof i.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser de lækre ud :-)

Jeg har lavet forskellige slags pølsehørn, grove og nogen med revne gulerødder i. Du kan finde dem i mit opskriftindeks (www.newyorkerbyheartrecipes.blogspot.com), hvis du er interesseret.....

Mange hilsner
Birthe

Tante Grøn sagde ...

Det lyder spændende - jeg vil helt sikkert kigge forbi dig:)

Miss A sagde ...

Hej Tante Grøn :)

Dine boller ser under alle omstændigheder virkelig lækre ud. Og nogengange er det bare rart med en nem og hurtig opskrift.

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad