I dag var der lidt i køleskabet som skulle bruges. Der var tale om nogle porrer, rød snackpeber, en rest kylling og en buko light pikantost. Her er så hvad det blev til.
Jeg brugte:
Ca. 350 g skåret kylligebryst rest.
2 porrer skåret i skiver
2 røde snackpebre
1 løg
buko light pikantost
mælk, til at røre osten op med til den har flødekonsistens.
hjemmelavet kryddersalt
peber
ca. 300 gram spaghetti, der koges al dente (surprise:))
Kog vandet til pastaen. Klargør grønsagerne. Sæt pastaen over at koge. Løget svitses klart i en saute/wok agtig pande, tilsæt porrer der steges til de begynder at blive bløde, tilsæt peberfrugt og til sidst kyllingen. Tilsæt osten der er rørt op med mælk. Koges ca. 5 min og krydr med peber og kryddersalt.
In the making |
Den færdige tallerken
Ingen kommentarer:
Send en kommentar