søndag den 17. april 2011
Chokolademuffins - Rikke Gryberg
Kraftig i smagen, men falder let fra hinanden.
Til 20 stk.
200 g smør
200 g rørsukker
4 æg
200 g mel
3 tsk bagepulver
25 g kakao
1 spsk vanillesukker
100 g smeltet mørk chokolade, gerne 60%
1½ dl mælk
Rør smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æggene ét ad gangen under omrøring. Sigt mel, bagepulver, kakao og vanillesukker i dejen. Kom mælk i, rør godt og ved til sidst den smeltede chokolade i.
Kom dejen i papirforme der er sat ned i en muffinform. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i 15 - 20 minutter. Server evt. med friske jordbær.
Rikke Gryberg foreslår denne anretning. Jeg kunne godt forestille mig, at det ville klæde kagerne - både smags og udsynsmæssigt med en swirl smørcreme under jordbæret:)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar