onsdag den 13. juni 2012

Faste læsere funktion væk? Hvad så?


Jeg er drønirriteret på Blogger i øjeblikket! Først kom der en melding om at jeg havde for mange billeder, og nu ser det alligevel ud til at virke lidt - selvom jeg ikke har opgraderet eller slettet gamle indlæg. Nogle gange forstår jeg mig bare slet ikke på teknik.

Nu er der så også det her med faste læsere funktionen - er den på vej væk eller hvad sker der? Jeg kan se at den stadig virker hos nogen, mens den, som hos mig, bare står som "websiden kan ikke vises". Hvad er årsagen til den udfases hvis det er det blogger har gang i?
Hvad gør du når din faste læser funktion ikke virker?

Jeg har meldt mig på bloglovin-vognen.

Har du lyst kan du følge mig på bloglovin

6 kommentarer:

Frøskuffen sagde ...

Jeg gør de første par dage ikke en pind. Jeg synes ofte, at der er lidt rav i den et eller andet sted - men det arter sig næsten altid.

Hvor underligt, at du stadig kan lægge billeder på. Jeg fik også lignende meddelelse men måtte pænt betale ved kasse 1

Maria//fristeriet.blogspot.com sagde ...

Jeg må indrømme jeg også er lidt træt af blogger lige for tiden. Specielt når jeg nu opgraderede til at betale x-antal kr pr md, for at kunne få flere billeder ind, og når det så virker hos dig igen f.eks. Så synes jeg ikke det er fair at jeg skal betale, men andre kan få det gratis igen... Det noget underligt noget! Nogle gange overvejer jeg at oprette en blog et andet steds, men det kræver godt nok meget tid at lægge alle indlæg videre på ny blo :/

Den lille spurv.. sagde ...

Jeg har også haft problemer med "Faste læser" ikonet og har nu slettet det..

Jeg er også på bloglovin..

Håber du vil følge mig, på bloglovin

Tante Grøn sagde ...

Frøskuffen: Ja lad os krydse fingre for at det bare kommer til at virke igen - jeg synes altså det virkede så godt fremfor bloglovin!

Tante Grøn sagde ...

Maria:
Det kan jeg godt forstå du synes er uretfærdigt, men jeg tror som end heller ikke det er noget der bliver ved med at du. Jeg har fået fejlen når jeg har villet sætte et billede ind i min sidebar, men med at jeg skulle til at betale, så det troede jeg jo galt det hele. Men indtil videre virker det stadig i mine indlæg åbenbart! Jeg tror nu bare det er en "stakket frist" desværre.
Synes I det er fair at man skal betale for at blogge? Vi bruger jo deres service og er reklamefri?

Tante Grøn sagde ...

Den lille spurv:

Jeg går fluks ind og finder dig;)