onsdag den 6. juni 2012

Blogger hjælp tak:)

Jeg har fået en melding om at jeg ikke har ret til at oploade flere billeder.
Hvad er det så lige man gør? Har du været ude for det samme?

4 kommentarer:

Trine sagde ...

Hver gang du uploader et billede, indsættes det automatisk i en picasa konto (lukket). Du har jo ofte billedrige indlæg, og har også 121 indlæg i 2011. Derfor kan du godt have upbrugt din gratis kvote hos picasa, og skal enten opgradere - det er gratis. Eller slette gamle indlæg og billeder. Jeg har blogget siden 2009, og har i gennemsnit 30 billeder om måneden. I julen 2011 havde jeg opbrugt min kvote. Så jeg slettede alle indlæg fra 2009/2010 - da jeg nægter at betale for at blogge.

Du logger ind og sletter via google.dk, oppe øverst står der i det sorte felt mere, vælg fotos. Her kommer du til picasa login, brug din kode fra blogger og du kan se hvor meget du har opbrugt allernederst på siden. Håber det hjalp lidt, eller bare læg en kommentar inde hos mig, så skal jeg nok hjælpe dig!

Trine sagde ...

En lille fejl sneg sig ind, det er IKKE gratis at opgradere plads! ;-)

Tante Grøn sagde ...

Øv hvor træls!! Hvis man sletter billederne i Picasa albummet, er de altså også væk fra Bloggen?

Trine sagde ...

Ja de er så :-(

Det var derfor jeg valgte at slette gamle indlæg og billeder!