Når simpelt kan gøre det:)
Grahamsfranskbrød - se opskrift nedenfor
Et par skiver røget laks
Et par tomater
Letdampede asparges
1 Porcheret æg
Sådan porcherer jeg et æg:
Jeg kommer 1 tsk salt og 1 tsk hvidvinseddike i vandet og ægget i lige inden vandet koger. Kog i små 5 min.
Fritbagte Grahamsfranskbrød
2 stk.
50 g gær
1½ tsk salt
5 dl vand eller mælk
50 g flydende becel
350 g grahamsmel
500 g hvedemel
Dejen æltes grundigt og hæver 30 min tildækket til dobbelt størrelse. Form til to lange franskbrød og læg dem i en bradepande. Efterhæver i 30 min yderligere. Sæt ovnen på 200 gr. (varmluft 180gr.) Pensles med vand og bages nederst i ovnen i ca. 25 min.
4 kommentarer:
Hej Tante Grøn :)
Uhm sikke en dejlig anretning. Det ser bare super delikat ud :)
De bedste hilsner fra
Anita
PS. Der er giveaway på min blog - Klik her
OMG, hvor ser det fantastisk ud :-)
Mange hilsner
Birthe
Enkelt og lækkert - laks, asparges og pocheret æg er forårets hellige treenighed ;-)
Tak Birthe
Klidmoster: Hvor har du dog ret:)Tak fordi du kigger forbi min blog - det glæder mig!
Send en kommentar