onsdag den 4. maj 2011

Røget Laks med asparges og porcheret æg på hjemmebagt grahamsbrød


Når simpelt kan gøre det:)

Grahamsfranskbrød - se opskrift nedenfor
Et par skiver røget laks
Et par tomater
Letdampede asparges
1 Porcheret æg 

Sådan porcherer jeg et æg:
Jeg kommer 1 tsk salt og 1 tsk hvidvinseddike i vandet og ægget i lige inden vandet koger. Kog i små 5 min.

Fritbagte Grahamsfranskbrød
2 stk.
50 g gær
1½ tsk salt
5 dl vand eller mælk
50 g flydende becel
350 g grahamsmel
500 g hvedemel

Dejen æltes grundigt og hæver 30 min tildækket til dobbelt størrelse. Form til to lange franskbrød og læg dem i en bradepande. Efterhæver i 30 min yderligere. Sæt ovnen på 200 gr. (varmluft 180gr.) Pensles med vand og bages nederst i ovnen i ca. 25 min.


4 kommentarer:

Miss A sagde ...

Hej Tante Grøn :)

Uhm sikke en dejlig anretning. Det ser bare super delikat ud :)

De bedste hilsner fra
Anita
PS. Der er giveaway på min blog - Klik her

Anonym sagde ...

OMG, hvor ser det fantastisk ud :-)

Mange hilsner
Birthe

Malou Klidmoster sagde ...

Enkelt og lækkert - laks, asparges og pocheret æg er forårets hellige treenighed ;-)

Tante Grøn sagde ...

Tak Birthe

Klidmoster: Hvor har du dog ret:)Tak fordi du kigger forbi min blog - det glæder mig!