tirsdag den 10. maj 2011

TEST - Thiese koldskål

Jeg så at de en i Go Morgen Danmark havde en test af koldskål og Thiese var testvinder. Derfor synes jeg at jeg ville prøve at købe den, selvom jeg faktisk aldrig køber koldskål.
Så det var bare i gang med testsmagningen. Jeg synes nu ikke at det var den helt store succes - den havde en okay konsistens som er tykkere end hvad de købekoldskål som jeg har smagt hos folk og fæ har været. Smagen var dog ikke så kraftig som jeg havde ønsket. Det var mere en undertone af vanilie og citron frem for noget den smagte af hvis I forstår.
Jeg vil give den 3 ud af 5:)

6 kommentarer:

Ungersvenden sagde ...

Det kunne være man selv skulle prøve at lave det så. :-)

- Ungersvenden

MissMuffin sagde ...

Hjemmelavet er altså bedst, men skal den købes foretrækker jeg faktisk Arlas med tykmælk og æg..
Løgimose har lavet en koldskål med vanilje og hyldeblomst, den skal jeg helt sikkert snart smage på:)

Tante Grøn sagde ...

Hjemmelavet er bestemt det bedste. Tror faktisk ikke engang at jeg har smagt Arlas. Som sagt køber jeg det ikke rigtig, men det er rart at vide hvilken udgave man så skal vælge hvis man får travlt en dag:) Det med vanilje og hyldeblomst lyder bestemt også som noget der er værd at smage på... Mmmh elsker hyldeblomst:)

Miss A sagde ...

Hej Tante Grøn :)

Jeg køber også den med tykmælk og æg fra Arla. Jeg kan ikke lide, når de smager det mindste af citron. Men den fra Arla er nu meget god, når man ikke lige når at få lavet koldskålen selv :)

De bedste hilsner fra
Anita

Tante Grøn sagde ...

Tak for tippet - må jeg prøve:)

Marian N. Larsen sagde ...

Den her koldskål er min favorit!