torsdag den 12. maj 2011

Spinatpandekager med kødfyld

Server med en frisk grøn salat

Aftensmad til min. 4 -6

400 g friske spinatblade
400 g hvedemel
1 liter mælk
8 æg
2½ tsk groft salt
½-1 tsk fintrevet muskatnød - pas på og smag på den første pandekage.
25 g becel

Damp spinaten, tryk vandet af fx i et dørslag og hak den groft.
Rør mel og 4 dl af mælken sammen til en jævn blanding. Rør resten af mælken i sammen med spinat, æg, salt og muskatnød. Vend tilsidst det smeltede smør i dejen. Bag tykke pandekager ved jævn varme til de er lysebrune på begge sider.


Kødfyldet som jeg lavede det:
500 g hakket oksekød
1 løg
3 dl squash, revet
2 gulerødder, koges og pureres
2 røde snackpebre
1 bundt porrer - mindre kan gøre det, mine skulle bare bruges
1 ds flåede tomater
1 fed hvidløg, presset - kommes i samtidig med at du smager til
1 knivspids cayennepeber
2 tsk paprika
1 tsk hj.lavet kryddersalt
salt og friskkværnet peber

Og så lige et billede af desserten som var hjemmelavet jordbærkoldskål:)





Ingen kommentarer: