tirsdag den 10. maj 2011

Tante Grøns Pasta Carbonara - Hurtig aftensmad

Min portion med moderat bacon:)
500 g pastaskruer
ca. 10-20 skiver bacon afhængig af om man har en kødglad til bords:) alternativt: kalkunbacon eller pancetta.
6 past. æggeblommer (3 bægre)
ca. 2 dl. fløde
ca. 100 g fintrevet pecorino ost.
Salt og friskkværnet peber
masser af persille

Sæt gang i kogevandet til pastaen - denne ret tager nemlig så lang tid at lave som du kan koge pastaen på:) Steg bacon sprødt og læg det på fedtsugende papir. Pisk æggeblommer og fløde sammen med osten. Når pastaen er kogt vender du det i skålen med "saucen" sammen med bacon og smager til med salt og peber. Ved servering drys med rigelig friskhakket persille - jeg bruger bredbladet for det er det jeg har i haven:)
Mandens med ekstra bacon
Bon appetit:)

3 kommentarer:

Ungersvenden sagde ...

Det ser godt ud!

Lisbeth sagde ...

Sikke en dejlig nem måde at lave en lækker udgave af pasta alla carbonara! Det ser rigtig lækkert ud og fastsættelsen af aftenens menu er da vist også landet på denne ret! Jeg kan ikke vente med at smage din opskrift, jeg håber at jeg kan præsentere den på samme flotte vis :)

Marie sagde ...

Det ser super lækkert ud. Tak for god inspiration til aftensmaden. Det må jeg hjem og prøve i dag!