Min portion med moderat bacon:) |
ca. 10-20 skiver bacon afhængig af om man har en kødglad til bords:) alternativt: kalkunbacon eller pancetta.
6 past. æggeblommer (3 bægre)
ca. 2 dl. fløde
ca. 100 g fintrevet pecorino ost.
Salt og friskkværnet peber
masser af persille
Sæt gang i kogevandet til pastaen - denne ret tager nemlig så lang tid at lave som du kan koge pastaen på:) Steg bacon sprødt og læg det på fedtsugende papir. Pisk æggeblommer og fløde sammen med osten. Når pastaen er kogt vender du det i skålen med "saucen" sammen med bacon og smager til med salt og peber. Ved servering drys med rigelig friskhakket persille - jeg bruger bredbladet for det er det jeg har i haven:)
Mandens med ekstra bacon |
3 kommentarer:
Det ser godt ud!
Sikke en dejlig nem måde at lave en lækker udgave af pasta alla carbonara! Det ser rigtig lækkert ud og fastsættelsen af aftenens menu er da vist også landet på denne ret! Jeg kan ikke vente med at smage din opskrift, jeg håber at jeg kan præsentere den på samme flotte vis :)
Det ser super lækkert ud. Tak for god inspiration til aftensmaden. Det må jeg hjem og prøve i dag!
Send en kommentar