Når jeg laver lasagne bruger jeg tit squash - det giver en god fugtighed om man vil til kødsovsen. Jeg laver det efter disse mål sådan cirka:)
1 lille bradepande
1 kg oksefars
en lille squash, revet
2 ds flåede hakkede toamater eller en masse friske:)
2 rødløg
2 store fed hvidløg
4 gulerødder
2 porre
Krydr med paprika, basilikum, oregano og salt og peber
3 pk. fuldkornslasagneplader fra urtekram
Revet ost til gratineringen
Mornaysovs hvis man må snyde, ellers lav en god bechamel.
Skræl gulerod og klargør porre. Skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand (ikke alt for meget væske). Når grønsagerne er møre blender du dem sammen med kogevandet - så er de klar til at komme i sovsen senere.
Svits løgene til de er blanke, brun kødet. Tilsæt squash og tomater og din grønsagspuré - kog op. Tilsæt hvidløg og krydder så det passer til din smag.
Læg lasagnen sammen og så i ovnen ca. 30 min ved 200 grader.
2 kommentarer:
Åh, lasagne!!! Det er alt for længe siden vi sidst har fået det :-)
Mange hilsner
Birthe
Hej Tante Grøn :)
Uhm, din lasagne ser rigtig lækker ud.
Det er jo én af det ting, som jeg ikke rigtigt får mere, da jeg ikke køber/spiser kød. Men den er nu god sådan en hjemmelavet lasagne :)
De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad
Send en kommentar