tirsdag den 15. marts 2011

Foccaciabrød


Til 1 lille bradepande

650 g hvedemel (Jeg blandede og brugte hvedemel, hvid hvede og ganske lidt sigtet spelt)
50 g gær
6 dl lunkent vand
2 tsk salt
2 spsk olivenolie

Olivenolie
Hjemmelavet kryddersalt eller salt og et frisk krydderi fx rosmarin
ca. 10 mini san marino tomater

Rør gæren op i vandet, tilsæt salt og olie og tilslut mel. Lad dejen hæve i 40 min.
Kom dejen i en bagepapirklædt lille brandepande. Dryp med olivenolie, del tomaterne i halve og drys med saltet.



Bages i en 225 grader forvarmet ovn i ca. 25 min.


Færdigbagt og spist med gullashsuppe - alt i alt et nemt måltid:)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhmmm, jeg kunne altså godt lige nupse et stykke :-)

Mange hilsner
Birthe

Tante Grøn sagde ...

Det ender nok med at blive tørt inden du modtager det med posten:)

/Tante Grøn