tirsdag den 15. marts 2011
Foccaciabrød
Til 1 lille bradepande
650 g hvedemel (Jeg blandede og brugte hvedemel, hvid hvede og ganske lidt sigtet spelt)
50 g gær
6 dl lunkent vand
2 tsk salt
2 spsk olivenolie
Olivenolie
Hjemmelavet kryddersalt eller salt og et frisk krydderi fx rosmarin
ca. 10 mini san marino tomater
Rør gæren op i vandet, tilsæt salt og olie og tilslut mel. Lad dejen hæve i 40 min.
Kom dejen i en bagepapirklædt lille brandepande. Dryp med olivenolie, del tomaterne i halve og drys med saltet.
Bages i en 225 grader forvarmet ovn i ca. 25 min.
Færdigbagt og spist med gullashsuppe - alt i alt et nemt måltid:)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
Uhmmm, jeg kunne altså godt lige nupse et stykke :-)
Mange hilsner
Birthe
Det ender nok med at blive tørt inden du modtager det med posten:)
/Tante Grøn
Send en kommentar