onsdag den 30. marts 2011
Fyldte peberfrugter
Jeg var kommet til at købe dobbelt op på snackpebre sidste uge. Nu skulle de bruges, så det blev til farsfyldte peberfrugter, som jeg dog aldrig fik taget et ordentlig billede af.
Fyldet
500 g hakket oksekød
2 gulerødder, revet
1 stor porre
1 ds green valley fl. tomater
1 rødløg
1-2 fed hvidløg
Smages til med salt-peber-paprika, evt. basilikum og oregano
ca. 1 dl. fuldkorns couscous - eller til væsken er væk
Lidt oscar boullionpulver og vand (brugte den tomme dåse som jeg fyldte)
En masse halve, rensede peberfrugter
Revet ost
Fremgangsmåde
Kom lidt olie i en gryde eller sauterpande og kom løgene i. Tilsæt kødet, når det er brunet tilsættes gulerødder og porre. Når porrerne er bløde tilsættes tomater, boullion og væske. Tilsæt salt, peber og paprika. Lad det simre i 5 min tilsæt presset hvidløg og couscousen. Sluk for blusset men lad det stå i ca. 5 min til væsken er væk.
Fyld peberfrugterne og top med revet ost. Jeg dryssede med lidt peber og oregano.
Bag dem 20-30 min ved 200 grader
Server med en sprød, grøn salat og måske en foccacia
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
Uhmm, nemt og lækkert :-)
Mange hilsner
Birthe
Hej Tante Grøn :)
Sikke en klassiker. Dejlig at se den i en ny fortolkning :)
De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad
Send en kommentar