torsdag den 26. april 2012

Hækling?? Det skal da også læres

Så nu har jeg begivet mig i kast med et par grydelapper. 

Man skal jo starte et sted:)

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg elsker hækling, for det går så stærkt :-D
Lige et lille fif. Grydelapper skal være rigtig godt tykke hvis du ikke skal brænde nallerne. Men jeg har tit hæklet små køkken håndklæder af bomuldsgarn i en A4 str :-)

Tante Grøn sagde ...

Fuld af fart er ikke lige det der kendetegner mig endnu, men har da lige hæklet endnu en grøn her til aften, så mon ikke det kommer med tiden:)

Jeg skal lave en sort lap, som skal være bagside, som så bliver hæklet sammen rundt i kanten... Ligesom min bedste gjorde det, så jeg tror det nok skal gå - sådan nogle bruger jeg i hvert fald nu:)
Bruger du de små håndklæder som grydelapper? Eller blot som køkkenhåndklæder, det kunne da godt tænkes det var næste projekt..

Trøfler og hæklerier sagde ...

Go for it - elsker også at hækle ;)

Trøfler og hæklerier sagde ...

Har linket til dig på min blog - har du ikke lyst til at linke til mig også ved blogs du læser? ;)

Tante Grøn sagde ...

Det har jeg i hvert fald...og det er gjort:) Jeg har dog i øjeblikket kun de 25 senest opdaterede blogs af dem jeg læser i min blogroll. Jeg overvejer om jeg i nærmeste fremtid skulle have dem delt op i Krea, Mad og... ja, så er der jo blogge som din og min hvor der både er madopskrifter og lidt kreakuller. Hvad kalder man lige det?

Anonym sagde ...

Smart med at hækle to sider. Det havde jeg slet ikke tænkt på :-D
Jeg bruger dem som køkken håndklæder. Jeg er meget glad for dem jeg har lavet. Jeg laver dem som sagt i en str A4. Jeg tror jeg skal prøve at lave grydelapper en dag, som du laver dem :-)