mandag den 17. september 2012

Er du på bloglovin'? Følger du mig?


 
Jeg ved ikke, hvad jeg havde regnet med! Faste læser funktionen/Google Friend Connect, Blogger og jeg, har i hvert fald ikke fået afstemt vores forventniger til hinanden.
Jeg forstår ikke sammenhængen i, hvilke blogs den stadig virker hos og hvilke den ikke virker hos. Min blog adresse har skriftet fra .com til .dk, men jeg har set andre blogs med .dk, som har haft google friend connect. Hvorfor kan jeg så ikke?? Er der nogen der kan hjælpe?
 
 "Det sjove" ved at blogge, var også, at jeg kunne se om jeg igennem det, jeg har skrevet, kunne vække interesse hos jer læsere, der på den ene eller anden vis er kommet forbi min blog og haft lyst til at blive hængende som fast læser (Jeg er vild med jer!!).... og så virker det ikke, det L Å R D! Jeg har svært ved at slippe den funktion - det har jeg altså - den er stadig i min sidebar. Så vidt jeg er informeret, så kommer det ikke til at virke igen, da der bliver lagt op til, at man bruger google+ ikonet, men den er der altså ikke meget aktion over. Jeg må satse på Bloglovin'; ak ja!! det gør jeg. App'en fra Bloglovin til iPhone er nu også meget anvendelig, hvis man er på farten og skal have sit blog-fix.
 
DEFOR må Tante Grøn være en af de blogge, man skal følge på bloglovin' - har du lyst til det, så klik HER. Det vil i hvert fald gøre mig rigtig glad.
God nat til dig

4 kommentarer:

Stina sagde ...

Jeg følger dig skam allerede på Bloglovin :)

Tante Grøn sagde ...

Skønt Stina! Og nu... følger jeg dig - Kan du fornemme det;)

anjoe sagde ...

Jeg har samme problem på den ene af mine 3 blogspot-hjemmesider. Men hvis du vælger Status, kan de forskellige besøgendes blognavne ses, og hvor ofte de har besøgt dig den seneste dag/uge/måned/år. Du kan endvidere se, hvilke af dine overskrifter, der hitter mest.

Overgartneren sagde ...

Ja undskyld, men jeg har aldrig rigtig fundet ud af hvad bloglovin er. Til gengæld har jeg lige oprettet en google+ profil, som jeg heller ikke helt er på hjemmebane med endnu ;O)
Men følger din blog gør jeg da!!!
Venligst Vibeke