Og hvad var der så i det køleskab, der trængte til at blive brugt? Jo ser du:
2 kyllingebrystfiletter
1 pk pikantost
1/2 l fløde
5-6 snackpebre
1/2 pecorino ost
1 stor tomat
Foruden det har jeg brugt:
1 ps pasta
1 rødløg
1 tsk paprika
Fyld et fad med løget og tomaten i skiver og snackpeber i kvarte.
Snit langs kyllingen og fyld hvert stykke kylling med en stor teskefuld pikantost. Drys med salt og friskkværnet peber.
Til det fik vi noget gratineret pasta. Du starter med at koge pastaen.
Kom resten af pikantosten og paprikaen i en skål og rør godt. Tilsæt fløden og pisk det sammen.
Riv osten. Skær 2-3 peberfrugter i små tern
Kom den kogte pasta og peberfrugterne i et fad. Det kan være du skal holde noget tilbage for flødeblandingen skal kunne dække pastaen lige så knap. Du kan komme lidt mælk ved hvis det ikke dækker. Kom osten over.
Giv det 20-30 min i ovnen eller indtil osten er gylden og kyllingen gennemstegt.
Det var så her jeg kunne have haft et billede af det færdige resultat, hvis ikke vi havde haft så travlt med at spise det;)
Server med en grøn salat!
- Posted using BlogPress from my iPhone
Ingen kommentarer:
Send en kommentar