onsdag den 29. august 2012

Jordbær-yoghurt is og jordbærsirup




Rigtig lækker is i en lidt lettere udgave.

1 l yoghurt naturel
1 dl akacie honning
Kornene fra en vaniljestang

Bland sammen og dræn den i mindst 12 timer i køleskabet.

500 g drænede optøede jordbær- gem væsken hvis du vil lave sirup

Blendes og røres i yoghurten.

3 past. Æggehvider
50 g sukker

Piskes stift og vendes i. Nu er isen klar til enten at blive rørt på ismaskine eller kom den i friseren og rør ca hver anden time



Jordbærsirup

Jeg fik 1,5 dl jordbærsaft efter de var drænet. Jeg kogte det med 300 g sukker i 5 min hvor det boblekogt. Kom det på en flaske og du har lækkert sirup til din is, yoghurt eller måske endda en drink?

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mums, det ser lækkert ud! :-) Tak for inspirationen. Jeg må gemme opskriften og prøve den en dag hvor is-lysten melder sig :-)

Tante Grøn sagde ...

Det vil du ikke fortryde:)