mandag den 9. juli 2012

Hyldeblomstsukker med vanilje


80 gram hyldeblomster uden den grove stilk
Korn fra 2 vaniljestænger
ca 500 g lyst rørsukker

Kom hyldeblomster, vaniljekorn og ca. halvdelen af sukkeret i en foodprocessor og giv det en overhaling. Spred det ud på en bageplade med bagepapir og ælt resten af sukkeret i.
Tør det i ovnen ved 50 grader varmluft i et par timer. Det er vigtigt du vender i det af og til, så det ikke klumper.
Kan du ikke lige forestille dig det her ovenpå jordbær, ananas eller rørt i skyr. Yummy!
Jeg synes det er så lækkert, at man kan se de små sorte vaniljekorn.

Se også Hyldeblomstsukker med mynte

2 kommentarer:

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Sikke en skøn idé. Jeg kan næsten dufte det igennem skærmen.

Tante Grøn sagde ...

Det er bare inkarneret sommer på glas:)