Den anden opskrift (Se den første her) jeg har forsøgt mig med fra Jamie Olivers "Alle kan lære at lave mad" er denne med pastamuslinger, bacon og ærter. Efter min smag er den lidt for syrlig af cremefraichen - jeg brugte også en 18% i stedet for en 38%, så det kan være det er der det er gået galt?! Opskriften kommer alligevel her.
4-6 personer
10 skiver røget bacon
1 lille bundt frisk mynte
150 g parmasan
havsalt og friskkværnet peber
400 g små pastamuslinger
1 klat smør
olivenolie
300 g frosne ærter
2 spsk creme fraiche 38%
1 citron
Forberedelser:
Skær bacon i fine strimler, nip bladene af mynten - kasser stilkene og riv parmasanen fint.
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen. Imens opvarmer du en sauterpande, tilsætter smørret og et skvæt olivenolie. Tilsæt baconstrimlerne og 1 nip peber. Steg baconen til gyldensprød. Hak mynteblade fint imens. Så snart baconen er klar tilsætter du de frosne ærter og ryster panden. Lad ærterne få varmen (1 min) og tilsæt så creme fraiche og mynten. Hæld vandet fra pastaen og gem lidt kogevand. Hæld pastaen i panden og vend godt rundt. Pres saften fra citronen over pastaen. Når saucen bobler tager du den af varmen. Er saucen for tung kan du fortynde med lidt kogevand. Tilsæt parmasan og vend godt rundt. Server i dybe tallerkner med en skål frisk salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar