søndag den 6. februar 2011

Hindbær marmelade

Her koges...blandt andet hindbærmarmelade. Hvis nogen skulle have lyst at prøve så kører jeg efter disse mål sådan ca.

300 g hindbær
180 g sukker
1 lille tsk geleteringsmiddel
en halv tom vanillestang (hvis du ligesom mig gemmer dine tomme vanillestænger)

Hæld en sjat vand i bunden af en tykbundet gryde. Kom bærrene i og lad dem koge i ca. 5 min. Kom Så 160 g sukker og den halve tomme vanillestang i. Kog til det ser ud ca som billedet ovenfor. Bland sukker og geleteringsmiddel og kom det i mens marmelade koger og under omrøring.

Hæld marmeladen på et skoldet og atamonskyllet glas. Voila - hindbærmums:)

Note: Som i sikkert ved kan der være stor forskel i sødmen af bær, så smag til, inden du tykner marmeladen, om den skal have lidt mere sukker.

Ingen kommentarer: