Dej:
250 g margarine
3 dl mælk
2 æg
2 pk. gær
1 tsk salt
2 spsk sukker
mel efter behov, ca. 900-1000 g.
Fyld:
200 g margarine
200 g brun farin
2 tsk kanel
Smelt margarine og kom mælken i. Smuldr gæren i en skål og opløs den sammen med margarine og mælkeblandingingen. Tilsæt æg, salt og sukker og rør godt. Kom mel i lidt efter lidt indtil konsistensen er rigtig.
Rør ingredienserne til fyldet sammen - jeg brugte håndmixeren, så var det overstået i et ruf.
Del dejen i to, rul den første klump dej ud og smør fyldet på. Rul sammen og skær i 12 stykker og kom på en bagepapirbeklædt bradepande. Gentag og lad dem hæve i ca. 30 min. Bages ved 200 grader (varmluft 180 grader) i 15 minutter.
Og så kan du jo give dem hat på i form af en klat (tyk, synes jeg) glasur.
1 kommentar:
Hej Tante!
De ser rigtig gode ud...
- Ungersvenden
Send en kommentar