tirsdag den 13. marts 2012

Kanelsnegle


Ca. 24 snegle

Dej:
250 g margarine
3 dl mælk
2 æg
2 pk. gær
1 tsk salt
2 spsk sukker
mel efter behov, ca. 900-1000 g.
Fyld:
200 g margarine
200 g brun farin
2 tsk kanel

Smelt margarine og kom mælken i. Smuldr gæren i en skål og opløs den sammen med margarine og mælkeblandingingen. Tilsæt æg, salt og sukker og rør godt. Kom mel i lidt efter lidt indtil konsistensen er rigtig.
Rør ingredienserne til fyldet sammen - jeg brugte håndmixeren, så var det overstået i et ruf.


Del dejen i to, rul den første klump dej ud og smør fyldet på. Rul sammen og skær i 12 stykker og kom på en bagepapirbeklædt bradepande. Gentag og lad dem hæve i ca. 30 min. Bages ved 200 grader (varmluft 180 grader) i 15 minutter.


Og så kan du jo give dem hat på i form af en klat (tyk, synes jeg) glasur.

1 kommentar:

Ungersvenden sagde ...

Hej Tante!

De ser rigtig gode ud...

- Ungersvenden