Ja her glemte jeg selvfølgelig at tage billede inden jeg fik spist af det, så det blev kun til et billede af anden omgang. Nå men her er en omgang spanskinspirerede tapas og opskrifterne følger nedenfor:)
Et glas grillede artiskokker
1 pose mini mozzarella kugler
10 skiver parmaskinke, der skæres midt over
Langtidsbagte tomater
1 pose mini mozzarella kugler
10 skiver parmaskinke, der skæres midt over
Langtidsbagte tomater
En bakke San Marzano tomater
1 rødløg
4 fed hvidløg
en håndfuld frisk timian
olivenolie
balsamicoeddike
urtesalt
1 rødløg
4 fed hvidløg
en håndfuld frisk timian
olivenolie
balsamicoeddike
urtesalt
Datiles con Bacon
En halv skive bacon og en tandstik pr. daddel, hvor du har fjernet stenen. Brunes af på panden og så varmer du bare op når i er klar til forretten.
Grillede peberfrugter
Laves lettest på grill eller på gasblus. Pointen er at du brænder skindet sort, så det er let at pille af. Jeg gjorde det under grillen i ovnen og sætte pladen med de hele peberfrugter øverst i ovnen.
Pil skindet af, skær i mundrette stykker og drys med kryddersalt.
Go' Weekend :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar