torsdag den 15. september 2011

Go morgen


Godmorgen. En ny dag truer og det bliver en lang en af slagsen. Jeg sidder pt i en praktik som inkassomedarbejder. Lyder skræmmende men det er slet ik så slemt endda:) det er faktisk rigtig spændende og jeg får lov at bruge hovedet. Nu vil jeg nyde min morgenmad der består af vanilleyoghurt, skivet banan og kvarte jordbær. På jobbet er der kantine så madpakke skal jeg ikke tænke på. Lovely!

Nå men dagen bliver lang da jeg først har fri 17.30, så må direkte til stemmeurnen når jeg kommer hjem. Husk og stem folkens. Demokrati er trods alt bedre end tyrani, selvom vi ofte brokker os over de folkevalgte;)
Godt valg!

Uh og så har jeg fået min nye bil. Den er bare fin. Billeder kommer in another afsnit

Husk og nyd septemberhimlen
Go dag

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Frøskuffen sagde ...

Inkassomedarbejder - det var da et drømmejob. Bare gå til den og giv dem, hvad de har fortjent !! I mine øjne er det tyveknægte, hvis sager havner hos inkassofirmaer.

Jo jo jeg har været ovre og krydse af :)

Tante Grøn sagde ...

Der er sikkert nogle der har været uheldige og er endt i en dum situation, men som jeg kommer igennem sagerne virker det meget som om det er noget de spekulerer i og de er ligeglade med at få afdraget på deres gæld. Det pisser mig af!