Jeg brugte denne opskrift, men tog 100 g af hvedemelet og erstattede med grahamsmel og formede bare boller i stedet for horn - jeg fik 8 rimelig store boller.
Jeg bruger altid denne dej når jeg laver pølsehorn - kunne dog godt tænke mig at finde en opskrift hvor der ikke skulle så meget fedtstof i.
Jeg bruger altid denne dej når jeg laver pølsehorn - kunne dog godt tænke mig at finde en opskrift hvor der ikke skulle så meget fedtstof i.
Hvor ser de lækre ud :-)
SvarSletJeg har lavet forskellige slags pølsehørn, grove og nogen med revne gulerødder i. Du kan finde dem i mit opskriftindeks (www.newyorkerbyheartrecipes.blogspot.com), hvis du er interesseret.....
Mange hilsner
Birthe
Det lyder spændende - jeg vil helt sikkert kigge forbi dig:)
SvarSletHej Tante Grøn :)
SvarSletDine boller ser under alle omstændigheder virkelig lækre ud. Og nogengange er det bare rart med en nem og hurtig opskrift.
De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad