650 g hvedemel (Jeg blandede og brugte hvedemel, hvid hvede og ganske lidt sigtet spelt) 50 g gær 6 dl lunkent vand 2 tsk salt 2 spsk olivenolie
Olivenolie Hjemmelavet kryddersalt eller salt og et frisk krydderi fx rosmarin ca. 10 mini san marino tomater
Rør gæren op i vandet, tilsæt salt og olie og tilslut mel. Lad dejen hæve i 40 min. Kom dejen i en bagepapirklædt lille brandepande. Dryp med olivenolie, del tomaterne i halve og drys med saltet.
Bages i en 225 grader forvarmet ovn i ca. 25 min.
Færdigbagt og spist med gullashsuppe - alt i alt et nemt måltid:)
Uhmmm, jeg kunne altså godt lige nupse et stykke :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Det ender nok med at blive tørt inden du modtager det med posten:)
SvarSlet/Tante Grøn