tag:blogger.com,1999:blog-332687150568619255.post5139943135724807416..comments2024-01-26T09:12:12.631+01:00Comments on Tante Grøn: Jordbær/HyldeblomstsaftTante Grønhttp://www.blogger.com/profile/03852559145540151135noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-332687150568619255.post-43769936305832118472012-07-02T08:53:21.132+02:002012-07-02T08:53:21.132+02:00Hej Helene
Undskyld, jeg må have overset din komm...Hej Helene<br /><br />Undskyld, jeg må have overset din kommentar.<br />Når saften er færdig med at dryppe fra tager jeg citroner, og de værste stængler hyldeblomst fra. Jeg kommer det i en tykbundet gryde og koger det op med lidt saft til, så det ikke er for "tørt". Når det koger jævner jeg det med lidt rød melatin, der er rørt op i et par skefulde sukker. Lader det koge med et par minutter og skummer så urenhederne fra. Nu kan du komme det på skollede glas og kalde det marmelade;)Tante Grønhttps://www.blogger.com/profile/03852559145540151135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-332687150568619255.post-77418913072567915462012-06-21T22:03:23.834+02:002012-06-21T22:03:23.834+02:00Tak for god inspiration, ser super skønt ud! Jeg h...Tak for god inspiration, ser super skønt ud! Jeg har netop sat en portion i gang og glæææææder mig til det bliver drikkeklart - men et lille spørgsmål - det er jo super lækkert at man kan bruge "kvaset" som du siger, til marmelade....men som totalt ufaglært indenfor marmelade, er jeg nødsaget til at høre om du bare bruger kvaset som det er (ovenpå lage-perioden), eller behandler du det yderligere inden du hælder det på beholdere og benævner det marmelade? :-) På forhånd tak for dit svar!Helenenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-332687150568619255.post-55859080118947315552011-06-29T22:17:03.708+02:002011-06-29T22:17:03.708+02:00Uhhh jeg tror ikke jeg når at lave mere saft med h...Uhhh jeg tror ikke jeg når at lave mere saft med hyldeblomster i år. Men denne opskrift skal helt sikkert prøves næste gang. Jeg tror mine hyldeblomster er ved at være færdige. Men for en sikkerhed skyld må jeg hellere gå en tur i morgen :-)Lækkert ser det i hvert fald ud. Tak for opskriftAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-332687150568619255.post-32052114329147681232011-06-26T21:38:14.285+02:002011-06-26T21:38:14.285+02:00Åh sol og sommer på flaske! Jeg kunne godt lige dy...Åh sol og sommer på flaske! Jeg kunne godt lige dyrke et koldt glas af den saft! Mums!Marian N. Larsenhttps://www.blogger.com/profile/13138529349001567057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-332687150568619255.post-86284895725877719272011-06-20T14:17:03.370+02:002011-06-20T14:17:03.370+02:00Lemonader er også godt:) Jeg så godt dit indlæg me...Lemonader er også godt:) Jeg så godt dit indlæg med vandmelonlemonaden - det ser rigtig frisk og lækkert ud:)Tante Grønhttps://www.blogger.com/profile/03852559145540151135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-332687150568619255.post-34529823756296734372011-06-20T12:50:01.802+02:002011-06-20T12:50:01.802+02:00Åh, det er lige sådan en omgang jeg drømmer om, me...Åh, det er lige sådan en omgang jeg drømmer om, men jeg tror jeg holder mig til at eksperimentere med lemonader i år :-)<br /><br />Mange ihlsner<br />BirtheAnonymousnoreply@blogger.com